miercuri, 2 decembrie 2009

Bal de Caritate pentru Hospice Casa Sperantei care va avea loc sambata 12 Decembrie 2009, orele 20,00 la Restaurantul Caprici!!


Bal de Caritate pentru Hospice Casa Sperantei
White Mountain Property va invita la Balul de Caritate pentru Hospice Casa Sperantei care va avea loc sambata 12 Decembrie 2009, orele 20,00, la Restaurant Caprici, Str. Iuliu Maniu 6. Invitatul special al acestui eveniment caritabil este Wilmark Hernandez.
Pretul unui bilet este de 40 Ron, iar tinuta este obligatorie. Biletele pot fi achizitionate de la locatiile: Bistro de l'Arte, Restaurant Bellagio, Cafe La Strada, Schwarz Pub sau de la sediul Fundatiei Hospice Casa Sperantei Brasov, str Sitei 17A.
Mai multe informatii despre acest eveniment: la telefon 0733 934 404 sau lnfo@whitemountain.ro Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza.

Fundatia Hospice Casa Sperantei asigura gratuit servicii de ingrijire paliativa in judetul Brasov si in Bucuresti pentru copiii cu cancer, leucemie, distrofii neuro-musculare, malformatii congenitale si pentru adulti cu boala oncologica. Din 1992 fundatia a avut in ingrijire peste 9000 de pacienti si de doua ori si jumatate mai multi membri de familie ai pacientilor care au beneficiat de consiliere si suport. Anual fundatia are in ingrijire 800 de pacienti copii si adulti care se lupta cu durerea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu