joi, 11 februarie 2010

CONCERT FOLK PENTRU HOSPICE IN 26 FEBRUARIE ORA 19 LA REDUTA!!


FOLCUL VINDECA SUFLETE SI AJUTA PACIENTII HOSPICE

Concertul „Folk vindecător de suflete" aduce în Braşov un grup „rebel" de artişti, aşa cum de altfel le stă bine unor folkişti care simt muzica în fiecare fibră. Evenimentul are loc vineri, 26 februarie, ora 19.00, la Sala Reduta , fiind organizat de Hospice „Casa Sperantei" în parteneriat cu Kronstadt Media.
Hospice Casa Speranţei împreună cu Kronstadt Media vă invită să vă relaxaţi la un concert de caritate pe al cărui cap de afiş stă un folk de calitate, reprezentat de câteva nume bine ştiute în cercurile de folk, şi nu numai. Iubitorii genului nu vor rămâne impasibili când vor auzi că printre artişti se numără Maria Forfica, Raluca Manea, Iulia Caraiman, Nicoleta Iubu, Oana Pop sau Vlad Mălureanu.
„Primul lucru la care m-am gândit când am ales să ajutăm bolnavii incurabili, a fost acela că toţi oamenii merită să fie trataţi şi văzuţi la fel. Cu un concert Folk, cu oameni tineri şi cu spirit social, încercăm să-i facem să înţeleagă că există viaţă în multe alte feluri. Un pic de la fiecare poate face mult pentru unii. Indiferent de timpul care le-a mai rămas, încercam să îi facem să îl petreacă împăcaţi şi fără griji", povesteşte Cosmin Şerban, reprezentant al Kronstadt Media.
Sala Reduta şi-a dovedit dedicarea faţă de cauza HOSPICE încă o dată, oferind gratuit toate locurile publicului. Biletele se pot găsi la Centrul Cultural Reduta sau la sediul HOSPICE Casa Speranţei, costul unui bilet fiind de 10 lei.

SURSA:WWW.HOSPICE.RO

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu